Gravidfotografering i Stockholm med Susanne & Daniel

För ett litet tag sedan var jag uppe i Stockholm och fotograferade finaste Susanne och Daniel. Det var April och vädret var helt galet, det snöade och var solsken om vart annat, så vi beslutade oss för att fota hemma hos dem och det blev toppen, så roligt när man får med lite av deras hem och personlighet.

Susanne är försäljningschef för barn- och ungdomslitteratur på Bonnierförlagen och Daniel är journalist, tillsammans har de skrivit den spännande barn/ungdoms triologin om Hallahem, så självklart fick vi ta lite bilder i deras bibliotek.

Nu är de stolta föräldrar till en liten Henning ❤

 

Gravidfotografering Stockholm Susanne och Daniel fotograf cfotogravidfotograferinggravidfotografering stockholm snyggaste klänningenGravidfotografering Stockholm Susanne och Daniel fotograf cfotoGravidfotografering Stockholm Susanne och Daniel fotograf cfotoGravidfotografering Stockholm Susanne och Daniel fotograf cfotoGravidfotografering Stockholm Susanne och Daniel fotograf cfotoGravidfotografering Stockholm Susanne och Daniel fotograf cfotoGravidfotografering Stockholm Susanne och Daniel fotograf cfotoGravidfotografering Stockholm Susanne och Daniel fotograf cfotoGravidfotografering Stockholm Susanne och Daniel fotograf cfotoGravidfotografering Stockholm Susanne och Daniel fotograf cfotoGravidfotografering Stockholm Susanne och Daniel fotograf cfotoGravidfotografering Stockholm Susanne och Daniel fotograf cfotoGravidfotografering Stockholm Susanne och Daniel fotograf cfoto

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s