Boudoir Fotografering

För ett litet tag sedan efterlyste jag en modell till en boudoir fotografering och fick då svar från Matilda, som skrev till mig så här… Hm och så tänker jag litet på vem jag är som person; har varit och är mestadels: en vardagskämpande mamma och därtill fru-  i min stora familj 😄. Kanske kan man ändå fånga något i det, vad tror du? ..Självklart!! Det är ju helt perfekt.

Jag ville försöka göra en boudoir fotografering som lyfte fram Matilda som person, något äkta. Min tanke är lite att om man vill ge bort en box med de här bilderna till sin älskade så vill man ju att det skall genomsyras av den man är.

Vi började med lite porträtt ute vid Hinsholmen vid de klippor där Matilda och hennes man först träffades, hon brukade sitta där och vänta på att han skulle dyka upp runt hörnet.

boudoir-fotografering-i-goteborg-med-matilda-fotograf-cfoto-100boudoir-fotografering-i-goteborg-fotograf-cfoto-1boudoir-fotografering-i-goteborg-fotograf-cfoto-2boudoir-fotografering-i-goteborg-fotograf-cfoto-4boudoir-fotografering-i-goteborg-fotograf-cfoto-6-2i1boudoir-fotografering-i-goteborg-med-matilda-fotograf-cfoto-101boudoir-fotografering-i-goteborg-fotograf-cfoto-9boudoir-fotografering-i-goteborg-fotograf-cfoto-11boudoir-fotografering-i-goteborg-fotograf-cfoto-10boudoir-fotografering-i-goteborg-fotograf-cfoto-8boudoir-fotografering-i-goteborg-fotograf-cfoto-15-2i1boudoir-fotografering-i-goteborg-fotograf-cfoto-20boudoir-fotografering-i-goteborg-fotograf-cfoto-22boudoir-fotografering-i-goteborg-fotograf-cfoto-16-2i1boudoir-fotografering-i-goteborg-med-matilda-fotograf-cfoto-111boudoir-fotografering-i-goteborg-fotograf-cfoto-26boudoir-fotografering-i-goteborg-fotograf-cfoto-29boudoir-fotografering-i-goteborg-fotograf-cfoto-31-2i1boudoir-fotografering-i-goteborg-fotograf-cfoto-44boudoir-fotografering-i-goteborg-med-matilda-fotograf-cfoto-110boudoir-fotografering-i-goteborg-fotograf-cfoto-40boudoir-fotografering-i-goteborg-fotograf-cfoto-46

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s