Ida

För någon vecka sen fick jag besök av Ida och hennes mamma, och då var det ett tag sedan jag fotograferade sådana här små, men oj vad roligt det är. Jennie Idas mamma sa, ja det är ju lite svårt att få henne att göra som man vill, men det är ju just det som är de härliga. När man får ett leende är det äkta. Såg till att jag fick med lite bilder på det där härliga bäbis hullet också som man saknar så när de blir stora 🙂

Det här är Ida…potratt-fotografering-ida-fotograf-cfoto-cattis-fletcher-12…..och det här potratt-fotografering-ida-fotograf-cfoto-cattis-fletcher-9
….och det härpotratt-fotografering-ida-fotograf-cfoto-cattis-fletcher-10….Hur go som helst, vi började fotografera inomhuspotratt-fotografering-ida-fotograf-cfoto-cattis-fletcher-1potratt-fotografering-ida-fotograf-cfoto-cattis-fletcher-5potratt-fotografering-ida-fotograf-cfoto-cattis-fletcher-3potratt-fotografering-ida-fotograf-cfoto-cattis-fletcher-8Sedan åkte vi bort till Koitjärve vid Lygnernpotratt-fotografering-ida-fotograf-cfoto-cattis-fletcher-41 potratt-fotografering-ida-fotograf-cfoto-cattis-fletcher-13potratt-fotografering-ida-fotograf-cfoto-cattis-fletcher-17potratt-fotografering-ida-fotograf-cfoto-cattis-fletcher-40potratt-fotografering-ida-fotograf-cfoto-cattis-fletcher-18

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s