Jennie & David

Jag nämnde ju att jag skulle göra ett längre blogg inlägg från det här bröllopet, för det var så himla fint. Jennie och David fullkomligt strålade av lycka. Extra roligt var att alla ställen vi fotograferade på hade någon slags betydelse för Jennie och David. Så här kommer det, lite senare än tänkt, men gott att tänka tillbaks på nu under vinter månaderna och bli taggad inför nästa säsong. Vi började fotograferingen i Jennies barndomshem, en gård nere vid Lygnern, dit hon önskar att hon en dag får flytta tillbaks. Det var också ute på udden vid Lygnern som David tog mod till sig och ställde den stora frågan. Det var en av den här sommarens få riktigt varma och härliga dagar. Bröllopet ägde rum i Hanhals Kyrka och innan vi skildes åt tog vi några sista bilder nere vid Hanhals småbåtshamn, inte långt ifrån Jennie och Davids nuvarande hem.

jod-2Bröllop Jennie och David Kungsbacka Fjärås Bröllopsfotograf Catharina Andersson CFoto Kungsbacka GöteborgBröllop Jennie och David Kungsbacka Fjärås Bröllopsfotograf Catharina Andersson CFoto Kungsbacka GöteborgBröllop Jennie och David Kungsbacka Fjärås Bröllopsfotograf Catharina Andersson CFoto Kungsbacka GöteborgBröllop Jennie och David Kungsbacka Fjärås Bröllopsfotograf Catharina Andersson CFoto Kungsbacka GöteborgBröllop Jennie och David Kungsbacka Fjärås Bröllopsfotograf Catharina Andersson CFoto Kungsbacka GöteborgJennie och David Bröllop Kungsbacka Fjärås bröllops fotograf CFoto Catharina Andersson Kungsbacka GöteborgBröllop Jennie och David Kungsbacka Fjärås Bröllopsfotograf Catharina Andersson CFoto Kungsbacka GöteborgBröllop Jennie och David Kungsbacka Fjärås Bröllopsfotograf Catharina Andersson CFoto Kungsbacka GöteborgBröllop Jennie och David Kungsbacka Fjärås Bröllopsfotograf Catharina Andersson CFoto Kungsbacka GöteborgBröllop Jennie och David Kungsbacka Fjärås Bröllopsfotograf Catharina Andersson CFoto Kungsbacka GöteborgBröllop Jennie och David Kungsbacka Fjärås Bröllopsfotograf Catharina Andersson CFoto Kungsbacka GöteborgBröllop Jennie och David Kungsbacka Fjärås Bröllopsfotograf Catharina Andersson CFoto Kungsbacka Göteborgjod-30Jennie och David Bröllop Kungsbacka Fjärås bröllops fotograf CFoto Catharina Andersson Kungsbacka GöteborgJennie och David Bröllop Kungsbacka Fjärås bröllops fotograf CFoto Catharina Andersson Kungsbacka GöteborgBröllop Jennie och David Fjärås Kungsbacka Bröllops fotograf Catharina Andersson Cfoto Kungsbacka GöteborgBröllop Jennie och David Fjärås Kungsbacka Bröllops fotograf Catharina Andersson Cfoto Kungsbacka GöteborgBröllop Jennie och David Fjärås Kungsbacka Bröllops fotograf Catharina Andersson Cfoto Kungsbacka GöteborgBröllop Jennie och David Fjärås Kungsbacka Bröllops fotograf Catharina Andersson Cfoto Kungsbacka Göteborgjod-47Bröllop Jennie och David Fjärås Kungsbacka Bröllops fotograf Catharina Andersson Cfoto Kungsbacka GöteborgBröllop Jennie och David Fjärås Kungsbacka Bröllops fotograf Catharina Andersson Cfoto Kungsbacka GöteborgBröllop Jennie och David Fjärås Kungsbacka Bröllops fotograf Catharina Andersson Cfoto Kungsbacka GöteborgBröllop Jennie och David Fjärås Kungsbacka Bröllops fotograf Catharina Andersson Cfoto Kungsbacka GöteborgBröllop Jennie och David Fjärås Kungsbacka Bröllops fotograf Catharina Andersson Cfoto Kungsbacka GöteborgBröllop Jennie och David Fjärås Kungsbacka Bröllops fotograf Catharina Andersson Cfoto Kungsbacka GöteborgBröllop Jennie och David Fjärås Kungsbacka Bröllops fotograf Catharina Andersson Cfoto Kungsbacka GöteborgBröllop Jennie och David Fjärås Kungsbacka Bröllops fotograf Catharina Andersson Cfoto Kungsbacka GöteborgBröllop Jennie och David Fjärås Kungsbacka Bröllops fotograf Catharina Andersson Cfoto Kungsbacka GöteborgBröllop Jennie och David Fjärås Kungsbacka Bröllops fotograf Catharina Andersson Cfoto Kungsbacka GöteborgBröllop Jennie och David Fjärås Kungsbacka Bröllops fotograf Catharina Andersson Cfoto Kungsbacka GöteborgBröllop Jennie och David Fjärås Kungsbacka Bröllops fotograf Catharina Andersson Cfoto Kungsbacka GöteborgBröllop Jennie och David Fjärås Kungsbacka Bröllops fotograf Catharina Andersson Cfoto Kungsbacka GöteborgBröllop Jennie och David Fjärås Kungsbacka Bröllops fotograf Catharina Andersson Cfoto Kungsbacka GöteborgBröllop Jennie och David Fjärås Kungsbacka Bröllops fotograf Catharina Andersson Cfoto Kungsbacka GöteborgBröllop Jennie och David Fjärås Kungsbacka Bröllops fotograf Catharina Andersson Cfoto Kungsbacka GöteborgBröllop Jennie och David Fjärås Kungsbacka Bröllops fotograf Catharina Andersson Cfoto Kungsbacka GöteborgBröllop Jennie och David Fjärås Kungsbacka Bröllops fotograf Catharina Andersson Cfoto Kungsbacka GöteborgBröllop Jennie och David Fjärås Kungsbacka Bröllops fotograf Catharina Andersson Cfoto Kungsbacka GöteborgBröllop Jennie och David Fjärås Kungsbacka Bröllops fotograf Catharina Andersson Cfoto Kungsbacka GöteborgBröllop Jennie och David Fjärås Kungsbacka Bröllops fotograf Catharina Andersson Cfoto Kungsbacka GöteborgBröllop Jennie och David Fjärås Kungsbacka Bröllops fotograf Catharina Andersson Cfoto Kungsbacka GöteborgBröllop Jennie och David Fjärås Kungsbacka Bröllops fotograf Catharina Andersson Cfoto Kungsbacka GöteborgBröllop Jennie och David Fjärås Kungsbacka Bröllops fotograf Catharina Andersson Cfoto Kungsbacka GöteborgBröllop Jennie och David Fjärås Kungsbacka Bröllops fotograf Catharina Andersson Cfoto Kungsbacka GöteborgBröllop Jennie och David Fjärås Kungsbacka Bröllops fotograf Catharina Andersson Cfoto Kungsbacka GöteborgBröllop Jennie och David Fjärås Kungsbacka Bröllopsfotograf CAtharina Andersson CFoto Kungsbacka GöteborgBröllop Jennie och David Fjärås Kungsbacka Bröllopsfotograf CAtharina Andersson CFoto Kungsbacka GöteborgBröllop Jennie och David Fjärås Kungsbacka Bröllopsfotograf CAtharina Andersson CFoto Kungsbacka Göteborgjod-158jod-157Bröllop Jennie och David Fjärås Kungsbacka Bröllopsfotograf CAtharina Andersson CFoto Kungsbacka GöteborgBröllop Jennie och David Fjärås Kungsbacka Bröllopsfotograf CAtharina Andersson CFoto Kungsbacka Göteborgjod-167jod-168Bröllop Jennie och David Fjärås Kungsbacka Bröllopsfotograf CAtharina Andersson CFoto Kungsbacka GöteborgBröllop Jennie och David Fjärås Kungsbacka Bröllopsfotograf CAtharina Andersson CFoto Kungsbacka GöteborgBröllop Jennie och David Fjärås Kungsbacka Bröllopsfotograf CAtharina Andersson CFoto Kungsbacka GöteborgBröllop Jennie och David Fjärås Kungsbacka Bröllopsfotograf CAtharina Andersson CFoto Kungsbacka GöteborgBröllop Jennie och David Fjärås Kungsbacka Bröllopsfotograf CAtharina Andersson CFoto Kungsbacka GöteborgBröllop Jennie och David Fjärås Kungsbacka Bröllopsfotograf CAtharina Andersson CFoto Kungsbacka GöteborgBröllop Jennie och David Fjärås Kungsbacka Bröllopsfotograf CAtharina Andersson CFoto Kungsbacka Göteborgjod-175Bröllop Jennie och David Fjärås Kungsbacka Bröllopsfotograf CAtharina Andersson CFoto Kungsbacka GöteborgBröllop Jennie och David Fjärås Kungsbacka Bröllopsfotograf CAtharina Andersson CFoto Kungsbacka GöteborgBröllop Jennie och David Fjärås Kungsbacka Bröllopsfotograf CAtharina Andersson CFoto Kungsbacka GöteborgBröllop Jennie och David Fjärås Kungsbacka Bröllopsfotograf CAtharina Andersson CFoto Kungsbacka GöteborgBröllop Jennie och David Fjärås Kungsbacka Bröllopsfotograf CAtharina Andersson CFoto Kungsbacka GöteborgBröllop Jennie och David Fjärås Kungsbacka Bröllopsfotograf CAtharina Andersson CFoto Kungsbacka GöteborgBröllop Jennie och David Fjärås Kungsbacka Bröllopsfotograf CAtharina Andersson CFoto Kungsbacka Göteborgjod-202jod-200Jennie och davids bröllop Fjärås Kungsbacka bröllopsfotograf catharina andersson cfoto göteborg kungsbackaJennie och davids bröllop Fjärås Kungsbacka bröllopsfotograf catharina andersson cfoto göteborg kungsbackajod-221jod-218Jennie och davids bröllop Fjärås Kungsbacka bröllopsfotograf catharina andersson cfoto göteborg kungsbackaJennie och davids bröllop Fjärås Kungsbacka bröllopsfotograf catharina andersson cfoto göteborg kungsbackaJennie och davids bröllop Fjärås Kungsbacka bröllopsfotograf catharina andersson cfoto göteborg kungsbackaJennie och davids bröllop Fjärås Kungsbacka bröllopsfotograf catharina andersson cfoto göteborg kungsbackaJennie och davids bröllop Fjärås Kungsbacka bröllopsfotograf catharina andersson cfoto göteborg kungsbackaJennie och davids bröllop Fjärås Kungsbacka bröllopsfotograf catharina andersson cfoto göteborg kungsbackaJennie och davids bröllop Fjärås Kungsbacka bröllopsfotograf catharina andersson cfoto göteborg kungsbackaJennie och davids bröllop Fjärås Kungsbacka bröllopsfotograf catharina andersson cfoto göteborg kungsbackaJennie och davids bröllop Fjärås Kungsbacka bröllopsfotograf catharina andersson cfoto göteborg kungsbackaJennie och davids bröllop Fjärås Kungsbacka bröllopsfotograf catharina andersson cfoto göteborg kungsbackaJennie och davids bröllop Fjärås Kungsbacka bröllopsfotograf catharina andersson cfoto göteborg kungsbackajod-262

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s