Sneak peak Jennie & David

Det här bröllopet var så himla roligt att fota och jag har så mycket jag vill visa därifrån, Jennie och David var så otroligt fina och lyckliga, platsen vi fotograferade på är helt fantastisk och betydde så mycket för dem och jag har aldrig sett ett par le så mycket i kyrkan. Men detta är ju bara en första liten tjuvtitt, så jag får lugna mig lite, men jag kan lova att det kommer komma ett längre blogginlägg med fler bilder senare.

Stort grattis till er Jennie och David och tack för att jag fick vara med och fotografera eran dag!

Bröllop Jennie och David Sundstorp Hanhals Kungsbacka västkusten bröllopsfotograf Catharina Andersson CfotoBröllop Jennie och David Sundstorp Hanhals Kungsbacka västkusten bröllopsfotograf Catharina Andersson CfotoBröllop Jennie och David Sundstorp Hanhals Kungsbacka västkusten bröllopsfotograf Catharina Andersson CfotoBröllop Jennie och David Sundstorp Hanhals Kungsbacka västkusten bröllopsfotograf Catharina Andersson CfotoBröllop Jennie och David Sundstorp Hanhals Kungsbacka västkusten bröllopsfotograf Catharina Andersson CfotoBröllop Jennie och David Sundstorp Hanhals Kungsbacka västkusten bröllopsfotograf Catharina Andersson CfotoBröllop Jennie och David Sundstorp Hanhals Kungsbacka västkusten bröllopsfotograf Catharina Andersson CfotoBröllop Jennie och David Sundstorp Hanhals Kungsbacka västkusten bröllopsfotograf Catharina Andersson CfotoBröllop Jennie och David Sundstorp Hanhals Kungsbacka västkusten bröllopsfotograf Catharina Andersson CfotoBröllop Jennie och David Sundstorp Hanhals Kungsbacka västkusten bröllopsfotograf Catharina Andersson CfotoBröllop Jennie och David Sundstorp Hanhals Kungsbacka västkusten bröllopsfotograf Catharina Andersson Cfoto

Bröllop Jennie och David Sundstorp Hanhals Kungsbacka västkusten bröllopsfotograf Catharina Andersson CfotoBröllop Jennie och David Sundstorp Hanhals Kungsbacka västkusten bröllopsfotograf Catharina Andersson Cfoto

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s