Påsk

Vilken härlig långhelg påsken blev. Det är så gott när man blir sådär positivt överraskad, vi hade inga planer för påsken och ibland kan det nog vara en bra grej, man tar allt som det kommer och stressar inte. Jag hade dessutom flummig som jag är helt glömt att man har ledigt på måndagen:0 Jag skyller det på att jag aldrig haft ett jobb med ”vanliga” arbetstider. Att det sedan blev så att vi fick gjort massa roliga saker och vädret var toppen gjorde det ju ännu bättre. Mannen hann brygga öl, vi spenderade påskafton med min mamma och pappa (mormor och morfar) som nyligen kommit hem från en lång semester och lilltjejen har längtat efter dem som bara den. Vi fick städat lite i trädgården, elda och sedan grilla fisk på elden och någonstans där emellan hann vi med lite äggmålning, leta efter påskägg och massa lek …ja det blev toppen helt enkelt…göttmos
Påsk bilder av Catharina Andersson Cfoto fotograf kungsbacka göteborg sverigePåsk bilder av Catharina Andersson Cfoto fotograf kungsbacka göteborg sverigePåsk bilder av Catharina Andersson Cfoto fotograf kungsbacka göteborg sverigePåsk bilder av Catharina Andersson Cfoto fotograf kungsbacka göteborg sverigePåsk bilder av Catharina Andersson Cfoto fotograf kungsbacka göteborg sverigePåsk bilder av Catharina Andersson Cfoto fotograf kungsbacka göteborg sverigePåsk bilder av Catharina Andersson Cfoto fotograf kungsbacka göteborg sverigePåsk bilder av Catharina Andersson Cfoto fotograf kungsbacka göteborg sverigePåsk bilder av Catharina Andersson Cfoto fotograf kungsbacka göteborg sverigePåsk bilder av Catharina Andersson Cfoto fotograf kungsbacka göteborg sverigePåsk bilder av Catharina Andersson Cfoto fotograf kungsbacka göteborg sverigePåsk bilder av Catharina Andersson Cfoto fotograf kungsbacka göteborg sverige

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s