Tyst ett tag

Nu har det varit tyst här inne på bloggen ett litet tag,och det är för att jag har jobbat med att få färdig de allra sista jobben innan den här lillkillen kom till världen. Nu har han varit en medlem av våran lilla familj i nästan en månad och den har bara flugit förbi, helt otroligt hur mycket fortare tiden verkar försvinna med andra barnet. Förra veckan bestämde jag mig i varjefall att ta lite fina bilder av vårt lilla nytillskott.

Nu har det varit tyst här inne på bloggen ett litet tag,och det är för att jag har jobbat med att få färdig de allra sista jobben innan den här lillkillen kom till världen. Nu har han varit en medlem av våran lilla familj i nästan en månad och den har bara flugit förbi, helt otroligt hur mycket fortare tiden verkar försvinna med andra barnet. Förra veckan bestämde jag mig i varjefall att ta lite fina bilder av vårt lilla nytillskott.nyfödd fotografering min kille porträtt fotograf Catharina Andersson Cfoto Kungsbackanyfödd fotografering min kille porträtt fotograf Catharina Andersson Cfoto Kungsbackanyfödd fotografering min kille porträtt fotograf Catharina Andersson Cfoto Kungsbackanyfödd fotografering min kille porträtt fotograf Catharina Andersson Cfoto Kungsbacka

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s