Sneak Peak Monica och Björn

Det här var sista bröllopet för säsongen och förmodligen sista bröllopet för året då det snart är dags för utökning av vår lilla familj och jag tar en liten paus till nästa sommar. Vi hade minst sagt spännande väder ute på Tjolöholm, nere vid havet blåste det storm och vi hade både solsken, regn och gåshud. Det var tur då att Björn och Monica är så positiva och avslappnade och bara skrattade i regnet som föll efter ceremonin. Det var ett härligt och avslappnat utomhus bröllop i de vackra omgivningarna kring Tjolöholm som fick avsluta det här året.

Kungsbacka fotograf Catharina Andersson CFotoMonica och Björn bröllop Tjolöholm Kungsbacka fotograf Catharina Andersson CFotoMonica och Björn bröllop Tjolöholm Kungsbacka fotograf Catharina Andersson CFotoMonica och Björn bröllop Tjolöholm Kungsbacka fotograf Catharina Andersson CFotomonica och bjorn (18 of 347)Monica och Björn bröllop Tjolöholm Kungsbacka fotograf Catharina Andersson CFotoMonica och Björn bröllop Tjolöholm Kungsbacka fotograf Catharina Andersson CFotoMonica och Björn bröllop Tjolöholm Kungsbacka fotograf Catharina Andersson CFotoMonica och Björn bröllop Tjolöholm Kungsbacka fotograf Catharina Andersson CFotoMonica och Björn bröllop Tjolöholm Kungsbacka fotograf Catharina Andersson CFotoMonica och Björn bröllop Tjolöholm Kungsbacka fotograf Catharina Andersson CFotoKungsbacka fotograf Catharina Andersson CFotomonica och bjorn (100 of 347)Kungsbacka fotograf Catharina Andersson CFotoKungsbacka fotograf Catharina Andersson CFotoKungsbacka fotograf Catharina Andersson CFotoMonica och Björn bröllop Tjolöholm Kungsbacka fotograf Catharina Andersson CFotoKungsbacka fotograf Catharina Andersson CFotoMonica och Björn bröllop Tjolöholm Kungsbacka fotograf Catharina Andersson CFotoKungsbacka fotograf Catharina Andersson CFotoMonica och Björn bröllop Tjolöholm Kungsbacka fotograf Catharina Andersson CFotoMonica och Björn bröllop Tjolöholm Kungsbacka fotograf Catharina Andersson CFotoMonica och Björn bröllop Tjolöholm Kungsbacka fotograf Catharina Andersson CFotoMonica och Björn bröllop Tjolöholm Kungsbacka fotograf Catharina Andersson CFotoM O B (116 of 44)monica och bjorn (213 of 347)Monica och Björn bröllop Tjolöholm Kungsbacka fotograf Catharina Andersson CFotoM O B (115 of 44)monica och bjorn (225 of 347)Monica och Björn bröllop Tjolöholm Kungsbacka fotograf Catharina Andersson CFotomonica och bjorn (231 of 347)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s