Sneak Peak Caroline & Marcus

För ett litet tag sedan kontaktade Linnea mig, en gammal klasskamrat ifrån gymnasietiden och berättade att hennes syster skulle gifta sig och att hon gärna ville att jag skull föreviga henne och hennes blivande man på deras dag…  självklart vilken ära.

Jag hade inte träffat Caroline och Marcus innan men för ett tag sedan möttes vi up i deras lägenhet i Göteborg och jag fick ett helt bord uppdukat med fika. Marcus förklarade att det här med att vara med på bild inte var en av hans favorit sysselsättningar och att en viss stelhet brukade infinna sig. Desto bättre då sa jag att vi har en lång porträtt fotografering efter ett tag tröttnar ni på mig och orkar inte vara stela längre. Men det gick ju galant ifrån början till slut. Här är en liten tjuvtitt på bilderna från deras fina bröllop i Onsala.

Bröllop Caroline och Marcus Onsala Kungsbacka fotograf CFoto Catharina Andersson

Bröllop Caroline och Marcus Onsala Kungsbacka fotograf CFoto Catharina AnderssonBröllop Caroline och Marcus Onsala Kungsbacka fotograf CFoto Catharina AnderssonBröllop Caroline och Marcus Onsala Kungsbacka fotograf CFoto Catharina AnderssonBröllop Caroline och Marcus Onsala Kungsbacka fotograf CFoto Catharina AnderssonBröllop Caroline och Marcus Onsala Kungsbacka fotograf CFoto Catharina AnderssonBröllop Caroline och Marcus Onsala Kungsbacka fotograf CFoto Catharina AnderssonBröllop Caroline och Marcus Onsala Kungsbacka fotograf CFoto Catharina Andersson
Bröllop Caroline och Marcus Onsala Kungsbacka fotograf CFoto Catharina Andersson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s